diaxoristiko2
DIAHORISTIKO

farmakeia

DIAHORISTIKO

O KAIROS

 

 

Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να πιστεύουν ότι ο λύκος μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με το πρόβατο. Δυστυχώς

κάθε φορά που αποδεικνύεται το αντίθετο, είναι συνήθως πολύ αργά.. για το πρόβατο.
Αφού δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες με το μελανιασμένο μάτι, τους μώλωπες και τις εκδορές στο πρόσωπο του γέροντα ιερέα των Αγ.Σαράντα πατρός Χρήστου Παπά, προβληματιστείτε αν ενημερώσατε κάποιον για την αυριανή (11/9/2015) συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αλβανική πρεσβεία σε Αθήνα και θεσσαλονίκη. Πάντως εμείς θυμίζουμε την προτροπή μας:

 

Κι όμως, υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να πιστεύουν ότι ο λύκος μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά με το πρόβατο. Δυστυχώς κάθε φορά που αποδεικνύεται το αντίθετο, είναι συνήθως πολύ αργά.. για το πρόβατο.

Δεῖτε τό φρικιαστικό video – μαρτυρία πατῶντας δεξιά > https://www.youtube.com/watch?v=iYqWZP5bzjk

 


Αφού δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες με το μελανιασμένο μάτι, τους μώλωπες και τις εκδορές στο πρόσωπο του γέροντα ιερέα των Αγ.Σαράντα πατρός Χρήστου Παπά, προβληματιστείτε αν ενημερώσατε κάποιον για την αυριανή (11/9/2015) συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αλβανική πρεσβεία σε Αθήνα και θεσσαλονίκη. Πάντως εμείς θυμίζουμε την προτροπή μας:

Για να μην θρηνήσουμε μία ακόμη χαμένη πατρίδα,
οφείλουμε ΟΛΟΙ να συμμετάσχουμε για να φωνάξουμε:
ΚΑΤΩ τα χέρια από τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου στην Χιμάρα της Βορείου Ηπείρου, την Παρασκευή 11/9/2015, 6μμ, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Επιστρέφοντας στο σπίτι του χτες, απόγευμα Δευτέρας, ο πατέρας του προέδρου της «Ομόνοιας» και ιερέας της πόλης των Αγ. Σαράντα δέχτηκε άνανδρη επίθεση ξυλοκοπήματος από φερόμενους ως ληστές. Οι δράστες ακολούθησαν τον ηλικιωμένο ιερέα έως την πόρτα του σπιτιού του και εκεί τη στιγμή που έκλεινε η πόρτα δέχτηκε επίθεση. Οι 2 γεροδεμένοι άντρες με μαύρα και καπέλο να κρύβει το πρόσωπό τους, προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς της
Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και με την επίδειξη όπλου ακινητοποίησαν τον άτυχο ιερέα, δένοντας του τα χέρια.


Στην συνέχεια τον έσυραν στο σπίτι και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, απειλώντας τον με την κάννη του όπλου κολλημένη στο κεφάλι του. Και ενώ τον ρωτούσαν για χρήματα, δεν φάνηκε να τους ενδιαφέρει να ψάξουν, πάρα μόνο συνέχιζαν να κλωτσάνε και να βασανίζουν τον ανήμπορο πατέρα Χρήστο. Τον μετέφεραν στην τουαλέτα και άδειασαν πάνω του όλα τα απορρυπαντικά . Εκείνη τη στιγμή ήταν που ακούστηκε θόρυβος απ τους γείτονες και έτσι οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.Ο πάτερ Χρήστος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο των Αγ. Σαράντα όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.Ευτυχώς βρίσκεται εκτός κινδύνου με αρκετά όμως χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα.
Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα, οι φερόμενοι ως ληστές φαίνεται να γνώριζαν καλά το πρόγραμμα του ιερέα καθώς τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν ολομόναχος στο σπίτι. Το γεγονός πως δεν αφαίρεσαν το παραμικρό απ το σπίτι και περιορίστηκαν στην επίθεση και μόνο μας δημιουργεί ερωτηματικά, κατά πόσο το συμβάν ήταν τυχαίο. Διότι δεν μιλάμε μόνο για έναν απλό ιερέα, αλλά και για τον πατέρα του Προέδρου της πολιτικής οργάνωση ΔΕΕΕΜ «Ομόνοια» ο οποίος, με τις καταγγελτικές τους δηλώσεις τελευταία για την κατεδάφιση του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου στους Δρυμάδες της Χιμάρας, προκάλεσε δυσαρέσκειες σε αλβανικούς κύκλους.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον πάτερ Χρήστο και ελπίζουμε οι αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος και να μην προσπεραστεί και αυτή η επίθεση, όπως συμβαίνει με δεκάδες άλλες που λαμβάνουν χώρα καθημερινά στις περιοχές της Βορείου Ηπείρου.
Νεολαία Βορειοηπειρωτών, 08-09-2015
Πηγή: opaidagogos.blogspot.gr

 

 

 
  • Σάββατο
    10 Ιουνίου

    Αλεξάνδρου, Αντωνίνης μαρτύρων, Τιμοθέου, Πανσέμνης οσίων


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ